Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

No legrace musí být, jenom si tak říkám aby to jednou nebyla realita, že každý mládežník, než zahájí "nezdravý" život heterosexuála, si bude muset s nějakým zkušeným homosexuálem ověřit, jestli by mu spíš nevyhovovala homosexualita.

Ono sexuální preference se prokazatelně výchovou a propagandou nějak ovlivnit dají, za mých mladých let bylo ženské ochlupení v rozkroku a v podpaží, velmi sexy a vzrušující, dnes je to spíš odpuzující, anální sex nebo dokonce vyvrcholení na obličej, kde k oplození dojít nemůže, to je pro mě odporné a na zvracení ještě dneska, za mých mladých let bylo velmi vzrušující vyvrcholit tam, kde k oplození dojít může, no a jak to mladých sypou v pornofilmech do hlaviček, aby si to s tou ženou zezadu a vyvrcholením na obličej zkusili, a potom už bude stačit ženskou vyměnit za chlápka. :-)

Já osobně být žena, kdyby se mnou chtěl můj milý dělat tyhle homosexuální praktiky, tak bych ho nakopala do kulí. Rv

0 0
možnosti
RH

R51a28d65e56k 20H92o61r86á66k

19. 7. 2021 11:36

Omylem karma, pardon. Mea culpa. Rv

1 0
možnosti
Foto

Pravděpodobně patříte mezi suchary, jimž moje texty nejsou určeny. Vaše culpa.

0 0
možnosti
LU

Perfektní paraotodlencto. A taky nás nikdo netvrdí, že ruský trpaslík je největší, ani, že dárky pod stromeček nosí Děda Mráz, takže neexistuje ani žádná ruská propaganda.

2 0
možnosti
MK

Díky, je to super vtipné. A tak návodné, že jen největší zabedněnec nepochopí, jak je to s tou opěvování homosexuality a vůbec všeho vymykajícího se "normálu". Ptáte se, co je normál? Je to záměr, který se realizuje u přírodních tvorů, a pokud ho nepokřivil člověk, realizoval se i u něho. Starat se o zachování rodu.

3 0
možnosti
JU

J96o76s65e51f 87U11l26m24a14n

18. 7. 2021 14:05

Propagace homosexuality ve skutečnosti není propagací homosexuality. Ostatně z homosexuála výchovou heterosexuála neuděláte, stejně tak to nefunguje ani opačně. Jedná se o propagaci pseudohumanismu - tedy ideologie. Pseudohumanisté by bojovali za práva (nejen) homosexuálů, i kdyby homosexuálové sami nechtěli. Úplně největším nepřítelem pseudohumanistů je bílý heterosexuální alfasamec. Neexistuje na světě tvor, ze kterého by měli větší hrůzu, což neznamená, že by za nepřítele nepovažovali kohokoliv s alespoň náznaky pravicového myšlení (takovou Thatcherovou by dnes umlátili čepicemi zrovna tak).

10 1
možnosti
JK

Bílý heterosexuální alfasamec Myslí pravicově? To chcete sdělit? Pokud ano, jak jste na to přišel?

1 1
možnosti
PN

P37e74t77r 20N69e27d64o65m35a

18. 7. 2021 13:44

pobavil jsem se ;-D .....Komsomog;-D .....akorat ze dnes jde homo a multikulti mraz ze zapadu:-(

2 0
možnosti
JU

J40a15n 97U33r72b90á95n86e18k

18. 7. 2021 12:31

Pane Ireine,

na jednu stranu je Váš příspěvek kouzelný, jak přemrštěný, a tím vtipný je. A na druhou stranu z něj mrazí, protože to, co popisujete dnes jako dystopii, se může stát za pouhých 20 let realitou. Když jsem četl v devadesátých letech Orwellův 1984, připadal mi román také skvělý tím, jak výborně popisoval komunistické myšlenky dotažené ad absurdum, protože jsem to zažil před revolucí (byť v lehkém odvárku, který se nedá srovnat se 40. a 50. lety). A ejhle, vůbec mne nenapadlo, kudy se budoucnost v dalších 30 letech může vydat; dnes už se 1984 číst jako dystopie nedá, stává se z něj (takřka až doslovně) realita. Optimista by k tomu dodal, že naštěstí ne u nás. Pesimista by s ním nesouhlasil, a děl by, že do deseti let to tu máme také. Sám si nejsem jistý, zda přitakávat spíš optimistovi, či pesimistovi, a moc rád bych řekl, že u Vašeho příspěvku si jsem jistější.

P.S. Homofobií rozhodně netrpím, mezi gayi mám přátel hodně (leseb znám kupodivu jen minimum, nevím, čím to je, ale ty bych spočítal na prstech jedné ruky). Nemám problémy se s gayi bavit o čemkoli, srdeční záležitosti nevyjímaje. Kulturní posun, kdy jsou ale znejišťovány ohledně své biologické podstaty i nejmenší děti, považuji za škodlivý, a za cestu do pekel, dovedu si docela živě představit, jaké dopady to musí mít zejména v pubertě. Vzpomínám na sympatického kluka, který se mi svěřil se svým experimentováním s homosexualitou, když si nebyl jistý, zda je heterosexuál (no, ujistil se, že je, ale šťastný z toho zážitku rozhodně nebyl, odnesl si z toho doživotní trauma). Jestli taková zbytečná traumata vznikala před 30 lety, kdy byly sociální role nezpochybnitelné, kolik jich musí vznikat dnes, a kolik jich bude v budoucnu?

15 3
možnosti
JK

Před 30 lety byla už řada sociálních rolí zpochybněna. Spíš je to tak, že se sociální role průběžně mění. A co mají sociální role společného se sexuální orientací? Ten kluk, jak jste o něm psal, že experimentoval s homosexualitou, je ještě naživu? Protože pokud ano, jak víte, že je jeho trauma doživotní? Kromě toho, vy jste odborník, abyste mohl posoudit, zda má někdo nějaké trauma?

0 6
možnosti
VB

Ano, hlouposti o vnucování LGBT jsou hodně rozšířené.

4 6
možnosti
PB

P17e70t26r 23B51u28r25i22a44n

18. 7. 2021 13:20

Už skoro tak hodně rozšířené, jako samotná propagace LBGT+.

6 2
možnosti
EH

Bohužel to tak ale opravdu vypadá. Povinné kvóty v kultuře na všemožné skupinky zastřešené aktivisty, přehršel článků a rozhovorů... Prostě zastoupení v médiích a platformách neodpovídá zastoupení v životě.

Pokud LGBT bude za chvíli politicky výhodnější než biologický mainstream, nastane čas i na tu vaši scénku. ;-)

28 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. A přesto jsou tu zabedněnci jako já, kteří zůstávají heterosexuálními renegáty.

5 0
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 13,11
  • Průměrná čtenost 431x
Generální ředitel antikvariátu.

Seznam rubrik